De volgende activiteit is op:

 

Donderdag 23 maart 2017 :  Generatiediner met terugblik op de verkiezingen met Johan Remkes, Jan van Zanen en Jort Kelder 

 

Op donderdag 23 maart a.s. staat het jaarlijkse Generatiediner van de Stichting Rottumerberaad in het teken van een terugblik op de verkiezingen. Het betreft bovendien een lustrumjaar. De stichting bestaat dit jaar namelijk 30 jaar. Een mooi moment voor alle oud-Hoofdbestuurders van de JOVD om bij te praten met oude vrienden en kennis te maken met het nieuwe JOVD Hoofdbestuur. Als onderdeel van het Generatiediner zullen Johan RemkesJan van Zanen en Jort Kelder de uitkomsten van de verkiezingen becommentariëren en een vooruitblik geven op de formatie van het nieuwe kabinet. Tevens zal Jan van Zanen tijdens deze avond het voorzitterschap van de Stichting Rottumerberaad overdragen aan Johan Remkes en nemen wij afscheid van bestuursleden Ferdi de Lange, Klaas-Jeroen Terwal en Remco van Lunteren. 

 

De kosten voor donateurs van Stichting Rottumerberaad voor dit event zijn € 45,- per persoon (excl. donatie) voor een driegangen diner inclusief 2 glazen wijn en koffie/thee en een mooi politiek programma en bovenal een weerzien met oude bekenden.

 


Deelnemen?

 

Geef je op bij ondergetekende via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. én maak voor 1 maart a.s. de deelnemersbijdrage van € 45,- over naar NL41ABNA0571310907 t.n.v. Stichting Rottumerberaad te Amsterdam o.v.v. uw naam en 'Generatiediner 2017'. Uw aanmelding is definitief wanneer wij het bedrag hebben ontvangen. 

 

Indien u uw donatie voor 2017 nog niet voldaan heeft, vragen wij u deze eveneens te voldoen. Het donatiebedrag is minimaal 25 euro en kan overgemaakt worden op bovengenoemd nummer o.v.v. 'donatie 2017'.